20 de jul. 2016

Costa Brava Fashion Weekend a Sant Antoni de Calonge!
Can't wait! 
NOBALE Estem molt contentes de poder formar part del COSTA BRAVA FASHION Weekend que tindrà lloc a Sant Antoni de Calonge el proper 5, 6 i 7 d'agost. Serà una bona oportunitat perquè pogueu conèixer de primera mà la roba recent sortida del taller Nobale d'Olot.
Portarem peces úniques de nadó, nen, nena i dona creades especialment per aquest esdeveniment, amb l'essència Nobale però amb el toc mariner que tant ens agrada quan anem a 'marina', us ho perdreu?


Peleles de 0 a 18 mesos únics al #CBFW16


Perquè ens agrada ser-hi?

Us preguntareu perquè ens agrada tant el Costa Brava Fashion Weekend, ens agraden els projectes fets amb el cor i executats entre amics, ens hi sentim identificades, la resposta ens la donen ells mateixos : "El Costa Brava Fashion Weekend és un projecte amb ànima, que no seria possible sense un equip de professionals com el que tenim. Dreamers and doers que s'emocionen amb el que fem aquí: potenciar els nous emprenedors del nostre territori en àmbits multidisciplinars que van des de l'art a la música i amb la moda com a eix central", equip #CBFW


Mono per a dona inspiració marinera, únic al #CBFW16Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada