23 de març 2015

Nobale Kids a Gimoda


(cat) Aquest dissabte 21 de març de 2015 Nobale Kids vam tenir la oportunitat de presentar les noves temporades a un espai de de somni: el Teatre de Girona, gràcies a La Setmana de La Moda de Girona (GImoda). Com que la oportunitat era irrepetible vàrem decidir presentar les peces d'aquesta temporada de primavera i estiu i també la propera de tardor i hivern. Esperem que us agradi, per nosaltres va ser una experiència fantàstica en mans d'una organització totalment entregada. Us deixem amb un petit reportatge de com va ser la prèvia, la desfilada i el post, com sempre, fotografies d'Alba Danés :)
En Pablo Paz, la Carme Ramillans i la Noni últimant la desfilada
(esp) Este sábado Nobale Kids tuvimos la oportunidad de presentar nuevas temporadas en un espacio de de sueño: el Teatre de Girona, gracias a La Setmana de La Moda de Girona (GImoda). Como la oportunidad era irrepetible decidimos presentar las piezas de esta temporada, primavera y verano, pero también la próxima de otoño e invierno. Esperamos que os gusten, para nosotras fue una experiencia fantástica en manos de una organización absolutamente dedicada. Os dejamos con un pequeño reportaje de cómo fue la previa, el desfile y el post, como siempre, fotografías del Alba Danés :)
(eng) This saturday we presented all new 2015 seasons at Teatre de Girona, during The Girona Fashion Week (GImoda). As the opportunity was unique we decided to present both seasons, spring and summer, and next fall and winter. We hope you like them, for us it was a fantastic experience at we want tho thank to the organization because they were completely dedicated to us. Photographs of Alba Danés :)

Pablo Paz, un gran escenògraf, un honor que ens dirigís ell!
La Noni i la Carme Ramillans, encarregada de la desfilada
La Noni i la Irene felices de la feina feta!
Als camerinos, els peques també passen per la pelu!
La Irene preparant les peces a camerinos
La Carme també dirigieix dins de camerinos

El públic que va venir a veure la desfilada, gairebé 200 persones, ple! :)

La premsa també va ser-hi present, gràcies per l'interès.

3, 2, 1...
 Spring - Summer 2015 / Primavera - estiu 2015 / Primavera - Verano 2015 


Autumn - Winter 2015 / tardor - hivern 2015 / Otoño - Invierno 2015


Carroussel final amb la dissenyadora Noni Barea


Foto de família, Nobale Kids Spring - Summer - Autumn - Winter 2015!
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada