15 de gen. 2015

Nobale Kids a MilkMagazine

Noni Barea, Nobale's designer, with the new Milk Kids Collection

[cat] Milk Magazine és una publicació de referència per a Nobale, i més encara l'edició bianual que es fa de Kids Collections on es recullen les noves col·leccions de les marques del moment. Sense cap dubte ens fa una il·lusió tremenda que la col·lecció de l'estiu 2015 sigui dins d'aquesta fantàstica revista! Si us fa gràcia veure la revista podreu trobar-la a algunes llibreries de les grans capitals, no acostuma a estar als quioscs malgrat que als de França sí! ;)


[esp] Milk Magazine es una publicación de referencia para Nobale, y más aún la edición bianual que se hace de Kids Collections donde se recogen las nuevas colecciones de las marcas del momento. Sin lugar a dudas nos hace una ilusión tremenda que la colección del verano 2015 sea dentro de esta fantástica revista! Si os hace gracia ver la revista podréis encontrarla en algunas librerías de las grandes capitales, no suele estar en los quioscos a pesar de que a los de Francia sí! ;)

[eng] Milk Magazine is a one of the best publication for Nobale, and even more the biannual edition of Kids Collections which sets the new collections of the brands of the moment. We are so exciting for being in that summer 2015 collection! If you want to check the magazine you can found it in some big cities libraries. ;)


 


All photos by Alba Danés

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada