23 d’ag. 2014

Tokyo, here we are!

Our friend Sonoko from Tokyo and Noni Barea (Nobale's designer)

We have arrived to Tokyo! What a nice place, crowded but with a pure essence and lots of fashion places! Yes, people is living fashion in an intensive way here! But, why we are in Tokyo? We are here to join PlayTime Tokyo, the Maternity and Children's trade show! It's just one of the best places where to show our new S/S15 collection, so... hope Japanese like our clothes! Stay tuned at our social media to know our daily life!

Ja hem arribat a Tòquio! Quin lloc més agradable, ple de gent, però amb una essència pura i un munt de botigues i espais de moda! Sí, aquí la gent viu la moda intensament! Però, per què estem a Tòquio? Som aquí per participar al Playtime de Tòquio, una de les fires més importants del món de roba de Maternitat i Infància! És un dels millors llocs on ensenyar la nostra nova col·lecció S/S15, així que esperem que als japonesos els hi agradi la nostra proposta! Estigueu atents a les nostres xarxes socials per conèixer la nostra vida diària!

Ya hemos llegado a Tokio! Qué lugar más agradable, lleno de gente, pero con una esencia pura y un montón de tiendas y espacios de moda! , aquí la gente vive la moda intensamente! Pero, ¿por qué estamos en Tokio? Estamos aquí para participar en la edición Playtime de Tokio, una de las ferias más importantes del mundo de ropa de Maternidad e Infancia! Es uno de los mejores lugares donde enseñar nuestra nueva colección S/S15, así que esperamos que a los japoneses les gusten nuestras propuestas! Estad atentos a nuestras redes sociales para conocer nuestra vida diaria!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada