2 d’abr. 2014

Nobale a l'Entrefils, la Fira Tèxtil de Cal Rosal

Aquest cap de setmana preparem les maletes i ens n'anem a Cal Rosal (Olvan, Berguedà), on s'hi celebra una fira tèxtil anomenada Entrefils. Si només pel nom i el concepte ja us entren ganes de venir no us ho pensareu dues vegades quan sapigueu tots els expositors que serem i tots els tallers i activitats que des de Casa la Iaia han preparat. Una delícia de fira!


Les organitzadores expliquen que serà una fira plena de retalls, fils i colors per conèixer tots els mons al voltant del tèxtil. Un aparador de l'artesania i la cultura tèxtil d'avui en dia, nosaltres i afegim que a més a més serà una bonica trobada de persones apassionades del món del tèxtil com nosaltres mateixes!
I és que ens fa molta il·lusió compartir un cap de setmana amb la Laura Planagumà de Lua Patch amb Nanuk i les també olotines Orquidú, les originals aplicacions de les pissarres de Julie and Jane, els acurats ganxets d'Entrenapsicols, les alegres bosses de Nansa, els teixits més orgànics i amb ànima d'Aixovar o els fantàstics DIY de BRU que ens tenen fascinades! Ostres, i aquesta és tansols una petita enumeració d'entre els molts altres expositors que hi haurà!
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada