21 de gen. 2014

#1 Concurs Foto Família Nobale 2014


[cat] Per fi ja el tenim aquí, en teniem moltes ganes i és que ens encanta rebre les vostres fotografies vestides de Nobale! Des d'avui i fins el proper 2 de febrer podeu enviar-nos les fotografies per participar al primer concurs de fotografies de família Nobale del 2014. Serà la tercera edició del concurs amb el que volem anar ampliant l'àlbum de família Nobale, l'únic requisit és que a les fotografies hi surtin peces de Nobale, camisetes, pantalons, vestits, bolsos... de qualsevol temporada!
Aquesta vegada el jurat serem totes nosaltres votant les fotografies que més ens agradin, caldrà ser originals i creatives! :)

Per participar-hi envieu-nos totes les fotografies que volgueu a nobalepremsa@gmail.com a partir del 2 de febrer les penjarem a la nostra pàgina de facebook i durant una setmana podrem votar les que més ens agradin.

Esperem els vostres somriures acompanyats de vestits i complements Nobale! 

Algunes de les fotografies de l'àlbum del 2013

[esp] Por fin ya lo tenemos aquí, teníamos muchas ganas de que llegara el momento y es que nos encanta recibir vuestras fotos vestidas de Nobale! Desde hoy y hasta el próximo 30 de enero podéis enviarnos las fotografías para participar en el primer concurso de fotografías de familia Nobale del 2014. Será la tercera edición del concurso con el que queremos ir ampliando el álbum de familia Nobale, el único requisito es que las fotografías salgan piezas de Nobale, camisetas, pantalones, vestidos, bolsos, ... de cualquier temporada

Para participar enviad todas las fotografías que querrais a nobalepremsa@gmail.com a partir del 2 de febrero las colgaremos en nuestra página de facebook y durante una semana podremos votar las que más nos gusten.

Esperamos vuestras sonrisas acompañadas de vestidos y complementos Nobale!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada