11 de nov. 2013

Winter 2013 by Nobale - Kids


[cat] Una de les col·leccions que preparem amb més il·lusió és la de 2 a 10 anys, la dels petits de la casa que poc a poc es van fent grans. Jerseis, pantalons, vestits i camisetes costumitzats amb treballs de patchwork, tenyits degradats o vinils únics. Una col·lecció on fem dels teixits de qualitat i els tallats de patronatge els nostres aliats per oferir una comoditat total als vostres fills i filles!
Ja pots trobar tots els models a la nostra botiga online www.nobale.net


[cast] Una de las colecciones que preparamos con más ilusión es la de 2 a 10 años, la de los pequeños de la casa que poco a poco se van haciendo mayores. Jerseys, pantalones, vestidos y camisetas con trabajos de patchwork, teñidos degradados o vinilos únicos. Una colección donde hacemos los tejidos de calidad y los patronajes nuestros aliados para ofrecer una comodidad total a sus hijos!
Ya puedes encontrar todos los modelos en nuestra tienda online www.nobale.net 

[eng] We are really excited to show you our 2 to 10 years winter collection. Sweaters, pants, dresses and shirts customized and worked with patchwork, staineds, vinyls... A collection where the fabrics and patterns are our keys to provide a total comfort for your children!
Now you can find all the models in our online store www.nobale.net

 
 
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada