25 de nov. 2013

Nobale a Iorana, la botiga a Barcelona


Nobale estrena punt de venda a Barcelona!
Des del primer moment la botiga Iorana ens va fer sentir com a casa i sense pensar-nos-ho dues vegades vam enviar la nova col·lecció de Nobale cap als seus prestatges. Situada a 1 minut de la Plaça de la Vila de Gràcia, just al Carrer del Diluvi número 10, és un espai on desenes de creadors catalans exposen els seus productes, i a partir d'ara també hi podreu trobar els nostres models, Nobale hivern 2013/14 per a dona i nadó.

Quan entres a Iorana respires handmade, dedicació, professionalitat... i no tarda a arribar-te el somriure de la Neus; barcelonins i barcelonines, amb total confiança nosaltres us deixem a les seves mans!
Nobale estrena punto de venta en Barcelona!

La tienda Iorana nos hizo sentir como en casa y sin pensarlo dos veces enviamos la nueva colección de Nobale a sus estantes. Situada a 1 minuto de la Plaça de la Vila de Gràcia, justo en la Calle del Diluvi número 10, es un espacio donde decenas de creadores catalanes exponen sus productos.  
A partir de ahora también podrás encontrar nuestros modelos, Nobale invierno 2013/14 para mujer y bebé, las podrás probar y si te gustan, las podrás comprar, por supuesto!

Cuando entras en Iorana respiras handmade, dedicación, profesionalidad... y no tarda en llegarte la sonrisa de la Neus; barceloneses y barcelonesas, con total confianza, nosotras os dejamos en sus manos!
  A Iorana hi trobareu moltíssimes coses boniques!

fotos: Alba Danés de Dèdal Comunicació


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada