18 de nov. 2013

Nadó, amb N de Nobale

 

Algunes mares i pares coneixeu a Nobale per les col·leccions de nadó que presentem temporada rere temporada, aquest hivern volem oferir-vos una àmplia gamma de peleles i bodis perquè pogueu escollir el vostre estil. Hem preparat una línia de peces decorades amb un gatet fet amb la tècnica del patchwork per la mateixa Noni Barea. 

Per a les més alternatives us proposem una sèrie d'estampats a mà aconseguint un degradat de blaus a grisos, aquesta sèrie també l'hem presentat amb vestit i leggings per nena i jersei i leggings per dona.

                           


Ja és costum tenir unes quantes peces amb vinils aplicats, una combinació de teixits de cotó de colors alegres amb dibuixos fets per en Job, el fill de la dissenyadora Noni Barea.


Peró és novetat d'aquest any la col·laboració amb la il·lustradora Marta Rius, les seves daines enamoradisses han il·lustrat peces de dona, nena i nen i també nadó!


Finalment per als nadons més grunge una col·lecció de negres amb granes ratllats, peleles, bodis, i conjunts de jersei i pantaló amb genolleres!Visita la botiga online per descobrir encara més models! 
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada