5 de set. 2013

Concursos i festes!

[cat] Hola, després de l'estiu volem començar el curs amb una nova edició del concurs fotogràfic de la família Nobale! Volem ampliar les fotos de l'àlbum de família i per això t'animem a enviar-nos fotografies on surtis vestida de Nobale o amb un complement de la marca. Si t'animes entraràs al sorteig d'una samarreta de banderoles. Esperem els vostres somriures!

I també, ja sabeu que som d'Olot (La Garrotxa), volem desitjar a tots i totes les olotines unes molt bones festes del Tura, a gaudir-les!
@evasantpri
[cast] Hola, después del verano queremos empezar el curso con una nueva edición del concurso fotográfico de la familia Nobale! Queremos ampliar las fotos del álbum de familia y por eso te animamos a enviarnos fotografías donde salgas vestida de Nobale o con un complemento de la marca. Si te animas entrarás en el sorteo de una camiseta de banderolas. Esperamos vuestras sonrisas!

Y también, ya sabes que somos de Olot (La Garrotxa), queremos desear a todos y todas las olotenses unas muy buenas Festes del Tura, a disfrutarlas!
@mariaunacrep

 NO OBLIDIS ETIQUETAR LES TEVES FOTOGRAFIES AMB #NOBALEMODA
NO OLVIDES ETIQUETAR TUS FOTOGRAFIAS CON #NOBALEMODA

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada