21 de jul. 2013

Nobale tornem al DIZAINAAquest 2013 no ens volem perdre la segona edició del DIZAINA el Mercat de Dissenyadors Independents que se celebra aquest dissabte 27 de juliol a La Rambla de Figueres. L'any passat ja hi vàrem anar i va ser una gran experiència, bon ambient, productes fantàstics, molta moda i molt de disseny. Tot plegat amanit amb música i tallers fantàstics i sobretot amb una organització molt motivada i atenta, què més podem demanar? Doncs moltes edicions més! :)


Per aquest 2013 serem 31 parades de dissenyadors independents i botigues que ofereixen productes crafty, segur que us agraden! També s'han preparat tallers durant tot el dia, una zona de relax, bar i concerts fins ben entrada la nit, no hi ha excusa per no venir al #DZN13
Visiteu la seva web per veure la programació de tallers i concerts durant tot el dissabte.

Pel que fa Nobale portarem totes les novetats de petits i grans d'aquest estiu i també els nous complements. Prepararem un stand molt bonic i amb una zona d'emprovador així que no hi ha excusa! Aquí us deixem amb un vídeo que recull les experiències del Dizaina 2012, les noies de la organització són de superar-se per tant estem segures que aquest any serà encara millor!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada