3 de des. 2012

Stop cold![cat] No hi ha més remei, el fred arriba i hem de sobreviure. Des de Nobale us volem proposar una bona solució per fer front i encarar amb dignitat aquesta època de l'any, perquè no ens calen els anoracs d'esquiar per anar a passejar, perquè no ens cal el jersei de punt que pica per anar a treballar i perquè tampoc cal que recorrem a la poc glamorosa dessuadora de quan anàvem a la universitat. La nostra proposta passa per la comoditat, la qualitat i el disseny d'una manera moderna i amb un toc tradicional alhora: una dessudadora empelfada, de coll alt i amb una butxaca de punt. Us hem convençut? Compra'l aquí!

[eng] There's no option, the cold comes and we have to survive. From Nobale we want to propose a solution to tackle and deal with dignity, this time of year, because we do not need the ski anoraks to go for a walk, because we do not need the itchy knit sweater to go to the office and because it's not necessary to take the unglamorous sweatshirt from the college. Our proposal goes through the comfort, quality and design in a modern and traditional touches at once: a sweatshirt, high neck and a knit pocket. Have we convinced you? Buy it here! 

[esp] No hay remedio, el frío llega y tenemos que sobrevivir. Desde Nobale os queremos proponer una solución para hacer frente y encarar, con dignidad, esta época del año; porque no necesitamos los anoraks de esquiar para ir a pasear, porque no nos hace falta el jersey de punto que pica para ir a trabajar y porque tampoco es necesario que recurramos a la poco glamorosa sudadera de cuando íbamos a la universidad. Nuestra propuesta pasa por la comodidad, la calidad y el diseño de una manera moderna y con un toque tradicional a la vez: una sudadera empelfada, de cuello alto y con un bolsillo de punto. Os hemos convencido? Compralo aquí!
 
Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada