23 d’oct. 2012

El taller de Nobale

El taller Nobale / Nobale's workshop
patrons / patrones / patterns
Teles / Tejidos / Tissues
Nobale fashion designer Noni Barea working


Ens heu sentit dir moltes vegades que a Nobale tot el procés de creació, des dels patrons fins als acabats finals, són fets 100% a mà. Amb aquest post d'avui us volem demostrar amb quatre imatges que sí, és veritat! :) A més a més us convidem a descobrir el nostre taller on treballa la dissenyadora Noni Barea.

Nos habéis oído decir muchas veces que en Nobale todo el proceso de creación, desde los patrones hasta los acabados finales, son hechos 100% a mano. Con este post de hoy y estas quatro imágenes os queremos demostrar que sí, es verdad! :) Además os invitamos a descubrir nuestro taller donde trabaja la diseñadora Noni Barea.
 
We have said many times that Nobale entire process, from the patterns to the final finished, are 100% handmade. With this post we want to show that yes, it's true! :) Also we invite you to discover our workshop where the designer Noni Barea works.

2 comentaris :

 1. Hola
  he mirat el teu video i he escoltat el programa de radio. M'ha agradat tot molt. Això és la meva professió fustrada. Sempre ho he fet a part de la feina. Crec que he tingut massa èxit a la feina,per deixar-ho tot i dedicar-m'hi(i a part també m'agrada molt la meva feina) si pogués viure dues vides... A part no tinc formació, el meu cas és un aficció.
  Tinc una filla que vol seguir aquests passos i jo sempre li dic que ha d'aprendre tots els processos, dissenyar i prou no pot ser, serà molt dificil poder fer res, et dono la raó que ha de aprendre a ser capaç de fer-ho tot fins al final i si un dia pot o vol sempre pot dedicar-se només a dissenyar.
  Em pots dir quins estudis hauria de fer? vaig molt perduda.

  Gracies

  ResponElimina
  Respostes
  1. Hola Agnès! Moltes gràcies per l'interès que mostres! Pel que dius de la teva filla sense cap dubte l'animaria a tirar endavant les seves passions i si es converteigen en projectes professionals de futur serà molt gratificant per ella. Jo vaig estudiar a www.ieslagarrotxa.cat
   Vaig fer els graus de "Confecció i Moda" i també de "Patronatge i Moda".
   Val la pena estudiar-ho de manera professional per obtenir un bon resultat en el producte!
   Una abraçada!

   Elimina