19 de set. 2012

Instants de Ràdio

Aquesta setmana s'ha fet públic que IcatFm deixarà d'emetre per les ones, la ràdio convencional desapareix i ens quedem només amb l'emissora digital. Des de Nobale donem el nostre suport a les persones vinculades a Icat i en especial a l'equip del programa El Cabaret Elèctric que fa uns anys ens van convidar a explicar el nostre projecte. Ànims i felicitats per la feina ben feta! #salvemicatfm

 

Entrevista de la periodista Txell Bonet pel programa El Cabaret Elèctric d'IcatFM a Noni Barea, creadora de Nobale!
Inspiracions, música, maneres d'entendre l'ofici i la passió per la moda i la confecció. Han passat els anys però les idees i les ganes són les mateixes!

Entrevista de la periodista Txell Bonet por el programa El Cabaret Elèctric d'IcatFM a Noni Barea, creadora de Nobale! (en catalán). 
Inspiraciones, música, formas de entender el oficio y la pasión por la moda y la confección. Han pasado los años pero las ideas y las ganas son las mismas!

ENG - Journalist Txell Bonet interview Noni Barea from Nobale (catalan), El Cabaret Elèctric (IcatFM). Inspirations, music, ways of understanding the passion for fashion and clothing.